Muilwijk admistratiekantoor

&

VvE beheer

Prijsopgave:

Voor zzp, freelancer met midden en kleinbedrijf is Muilwijk administratiekantoor een goede keus. wij nemen u alle zorg uit handen, zodat u met gerust uw onderneming kunt uitvoeren.

Wat kost het verzorgen van een administratie bij Muilwijk Administratiekantoor?

Kan ik besparen op mijn kosten voor de boekhouding/accountant?

Zelf doen/volledig uitbesteden?

Zomaar even 3 vragen……..


Een korte toelichting:
Bent u nu cliënt bij een (groot) accountantskantoor? Heeft u nog steeds de behoefte om elk jaar bij te dragen voor de nieuwe auto van al hun personeel? Om al hun secretaresses en dames die u ontvangen en koffie aanbieden te betalen, waarna u lang moet wachten om geholpen te worden? Elke vraag die u telefonisch of per mail stelt een kwartier (vaak meer dan 125 euro per uur) voor gefactureerd te krijgen, terwijl het gesprek/antwoord maar 2 minuten duurt? Steeds weer een andere medewerker aan te telefoon te krijgen, die weer van voor af aan alles moet weten? of eerst heel uw dossier uitgebreid moet bestuderen?

Voelt u zich daar prettig bij?…………. uw keus!


Het kan ook anders:

Direct persoonlijk geholpen. Geen onnodige dubbele vragen. En koffie? die krijgt u bij ons ook, maar gewoon van ons persoonlijk! Elk jaar een nieuwe auto vinden wij ook leuk!(maar niet nodig!)

Natuurlijk hebben wij tijd nodig om goede aandacht te besteden aan uw opdracht, en ja, dat kost tijd. Wij leveren niet in op kwaliteit.

Zegt u huidige (accountants) kantoor dat wij minder kennis in huis hebben, en daardoor u meer belasting betaald? Onzin! zie onze samenwerking.

Zelf uw administratie (gedeeltelijk) doen? dat kan. Infomeer bij ons naar de mogelijkheden.

Let wel, dit behoeft niet altijd beter en voordeliger te zijn. Een onderneming welke dit aanbied is zeker niet de meest voordelige keus!

Verder informatie? vul het formulier in, en u hoort z.s.m. van ons.

Prijsopgave administratie